IDE Color Bug is Back - Forum

Internet DOOM Utilities
Main | IDE Color Bug is Back - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » IDE Color Bug is Back (This time in Zandronum)
IDE Color Bug is Back
DevilHunterDate: Friday, 2013-02-01, 17:09 | Message # 1
Lieutenant
Group: Users
Messages: 50
Reputation: 0
Status: Offline
Yes.. that damn Bug where it switches Player Color to Green. Works just fine when I join using DoomSeeker. I dunno whats going on with IDE though. I even keep grabbing the Color from the INI, but when I restart IDE, it changes to green. Please fix. 

Just an annoyance really but, would Be nice. I usually have my Color set to Red.
 
bondDate: Saturday, 2013-02-02, 03:36 | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 148
Reputation: 0
Status: Offline
yeah, i know - forgot to change skulltag to zandronum in one place
as temporary workaround, you can edit ide.ini:
1. set required color in ide
2. close ide
3. in ide.ini look for section  "[PlayerNameColor]"
4. copy and paste string ZandronumPlayerColor=..
5. change in pasted string Zandronum to Skulltag: SkulltagPlayerColor=..
 
DevilHunterDate: Wednesday, 2013-02-06, 01:34 | Message # 3
Lieutenant
Group: Users
Messages: 50
Reputation: 0
Status: Offline
I think that worked. Thanks for that, can't wait till its fixed all the way heh.
 
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » IDE Color Bug is Back (This time in Zandronum)
Page 1 of 11
Search:

bond © 2001-2016 Powered by uCoz