Zdaemon servers lag while using IDE - Forum

Internet DOOM Utilities
Main | Zdaemon servers lag while using IDE - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » Zdaemon servers lag while using IDE
Zdaemon servers lag while using IDE
FlufflesDate: Sunday, 2012-09-30, 14:44 | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Hi there, just wanted to say that I've found some sort of bug with IDE. Whilst I was using IDE I would lag randomly and alot sometimes while on servers, but I dont with Zlauncher. I also dont have Autorefresh servers active. I did however notice that it would load once in a while (green bar at bottom of IDE). But I also had IDE and Zlauncher open and opened a server with Zlauncher, I dont get any lag that way at all. It's bit complicated but basicly I cant play on zdaemon servers with just IDE now
 
bondDate: Monday, 2012-10-01, 07:41 | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 148
Reputation: 0
Status: Offline
green bar at bootom means IDE refresh servers - automatically or you clicked/pressed required buttons/keys
you can disable autorefresh servers while in game - uncheck "In game" checkbox (Options - Appearance)
also you can disable "Refresh animation" - uncheck it too
try it, may be it help
 
FlufflesDate: Tuesday, 2012-10-09, 12:28 | Message # 3
Private
Group: Users
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Ah actually my bad it could easily be because of that, I turned that off, I'll try from now on with IDE if it still does it then it cant be that. Likely is though, cheers bond!

Added (2012-10-09, 12:28)
---------------------------------------------
Found out what it was. Was the connection to my external hard drive while recording. It's more a actual zdaemon issue, it happened with zlauncher.

 
sakkawi0Date: Tuesday, 2016-09-13, 10:28 | Message # 4
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
nice
 
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » Zdaemon servers lag while using IDE
Page 1 of 11
Search:

bond © 2001-2016 Powered by uCoz