BUG 4.28 - only displays one server from same IP - Forum

Internet DOOM Utilities
Main | BUG 4.28 - only displays one server from same IP - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » BUG 4.28 - only displays one server from same IP
BUG 4.28 - only displays one server from same IP
andrewwan1980Date: Tuesday, 2008-09-30, 18:09 | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
I have 3 Skulltag servers (Doom2, Heretic, Hexen), 3 ZDaemon servers (same 3 games), & 1 Odamex (coz they only do doom) servers running.

Odamex uses port 10666.
Skulltag gets 10667, 10668, 10669.
ZDaemon gets 10670, 10671, 10672.

I port forwarded those ports on my NAT router.

I use IDE and can only see my Odamex server and none of the others.

sad

 
bondDate: Thursday, 2008-10-02, 08:28 | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 148
Reputation: 0
Status: Offline
Not quite understand what is the problem..
IDE get list of servers from master server. If your servers are in these lists - IDE will query them and (if successfully) shows their info. If you see your server addresses in the list but not details - it means IDE cant communicate with them. One of the reason is incorrect IP address (external vs. internal), so try to make servers with LAN option checked.
 
andrewwan1980Date: Friday, 2008-10-03, 03:58 | Message # 3
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
I think it's because I have too many servers for a 0.5megabits/s connection over wireless .. epp!

so some servers don't respond in time and show up as blank..

 
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » BUG 4.28 - only displays one server from same IP
Page 1 of 11
Search:

bond © 2001-2016 Powered by uCoz