Internet DOOM Utilities
Main | GetWAD download bug - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » GetWAD download bug
GetWAD download bug
superiator13Date: Wednesday, 2018-07-25, 18:37 | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
So I've been getting this bug after version 1.54 where when I download more than one wad simutaneously it looks like GetWAD corrupts every single one of them, because when I try to connect to the server right after the downloads, Zandronum's console tell me to check if I'm using the exact same wads as the server and try again, therefore i can't connect.

I've tried deleting all those wads I got from GetWAD and downloading them manualy by pressing W and going to the website: it works fine. Also, if I have to download only one wad, it works fine too(e.g. duel40a.pk3).
 
bondDate: Thursday, 2018-07-26, 11:08 | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 176
Reputation: 1
Status: Offline
when you download multiple wads at the same time, are they downloaded from one website or from different? may be you got different versions of wads from different sites?
tell me server address so i can check it too please
 
superiator13Date: Thursday, 2018-07-26, 12:47 | Message # 3
Private
Group: Users
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
Different websites. I tried https://static.britsteel.allfearthesentinel.net/wads/ and also http://files.funcrusher.net/wads/

Those are [TSPG]Britsteel's official website and also [NJ]FUNCRUSHER's official website, respectively.
 
bondDate: Thursday, 2018-07-26, 13:27 | Message # 4
Admin
Group: Administrators
Messages: 176
Reputation: 1
Status: Offline
can you check one thing: remove http://doom.dogsoft.net/getwad.php?search=%s from wad search sites list and try to download all files again ?
 
superiator13Date: Thursday, 2018-07-26, 14:06 | Message # 5
Private
Group: Users
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
I removed http://doom.dogsoft.net/getwad.php?search=%s from the list and now it works fine. Thanks alot man.

Message edited by superiator13 - Thursday, 2018-07-26, 14:28
 
bondDate: Thursday, 2018-07-26, 14:31 | Message # 6
Admin
Group: Administrators
Messages: 176
Reputation: 1
Status: Offline
ok
hope i'll correct it soon
 
Forum » IDE discussion and other.. » Bugs, remarks » GetWAD download bug
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

bond © 2001-2018 Powered by uCoz